new-logo4 CATS & DOGS

HomeInfoMijn accountContactDisclaimerVerzending en retourAlgemene voorwaardenPrivacy PolicyGastenboekBestelprocedureOver ons

Webshop » Hond » Hondenvoeding » Droge voeding - Brokken » Naturis » Persbrokken graan- en glutenvrij » Naturis graanvrije persbrok Rendier 10kg

Naturis graanvrije persbrok Rendier 10kg

915400 Naturis graanvrije persbrok Rendier 10kg



Deze persbrokken zijn voornamelijk bedoeld voor honden die erg allergisch zijn en kunnen eventueel samen gegeven worden met de vleessoorten die geschikt zijn voor de eliminatiediëten. De grondstoffen zijn van een uitermate hoge kwaliteit en alle soorten zijn opgebouwd uit slechts één eiwitbron waardoor deze brok zich uitermate leent voor allergische honden.

Deze persbrokken zijn gemaakt op basis van zoete aardappel, rijst en erwten en bestaat uitsluitend uit natuurlijke grondstoffen:
Glucosamine/Chondroïtine: helpt bij het soepel houden van de gewrichten
Yucca: helpt bij het neutraliseren van ongewenste geuren
Zalmolie: bevat essentiële vetzuren
Fruit: rijk aan essentiële voedingsstoffen
Zeewier: helpt bij een natuurlijke ontworming en een gezonde vacht
Lijnzaad: voor een optimale omega 3 en 6 verhouding
Tomaat: natuurlijk anti-oxidant

Deze brok zeker afwegen daar het van nature een rijke brok is en zeker niet meer geven dan de aangegeven voedingshoeveelheid. Ook al lijkt het in volume niet veel!

Let er op, dat indien uw hond om wat voor reden dan ook deze brok nodig heeft, dat u hem absoluut geen snoepjes of snacks geeft waar chemische stoffen in zitten of bestanddelen van eiwitbronnen waarvoor hij allergisch is want dan doet u de werking van de brok volledig teniet!

Naturis hondenbrokken zijn (h)eerlijke brokken met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en uiteraard zonder synthetische toevoegingen in de vorm van geur-, kleur- , smaakstoffen en anti-oxidanten.


Samenstelling:
Op basis van rendier en aardappelen
Ruw Eiwit: 18%
Ruw Vet: 12 %

Verpakking van 10 Kg

€ 45,00 € 47,95 / 3 inclusief BTW

Beschikbaar

Aantal  

Alle prijzen zijn Inclusief 21% BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop software: EasyWebshop.be